Ik ben woningzoekende

Ik ben woningzoekende

U zoekt een huurwoning in Deventer: dan bent u bij Eigen Bouw aan het goede adres. Eigen Bouw onderscheidt zich door een breed aanbod van gesubsidieerde en vrije sector huurwoningen op veelal gewilde locaties in Deventer. Wij zijn een kleine, servicegerichte organisatie met een persoonlijke benadering van onze huurders. Wij bieden zo'n 800 woningen voor verschillende doelgroepen, waaronder veel woningen voor senioren. De hoogte van de huren van de woningen varieren van € 425,- tot € 1.100,- per maand.

Ons actuele aanbod staat onder Per direct te huur.

Huurwoningen tot € 710,68 (gereguleerde huurwoningen)
Om hiervoor in aanmerking te komen, moet u ingeschreven staan bij Eigen Bouw. Wij adverteren niet met onze vrijkomende woningen. Als er een woning vrij komt, dan benaderen wij zelf de bij ons ingeschreven kandidaten. U kunt hier zien welke criteria wij verder hanteren bij ons toewijzingsbeleid.

Is uw inkomen hoger dan € 36.165,-? Dan kunt u bij ons ook in het gereguleerde segment huren. Wij hanteren geen inkomensgrens voor woningzoekenden tot een huur van € 710,68. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bent u woningzoekend? Via Mijn Eigen Bouw kunt u een account aanmaken. Daar kunt u aangeven voor welke complexen u graag in aanmerking komt. 

Huurwoningen vanaf € 710,68 (vrije sector huurwoningen)
Eigen Bouw heeft op diverse prachtige locaties appartementen in de vrije sector te huur voor een- of tweepersoonshuishoudens. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet u minimaal 50 jaar oud zijn en moet uw inkomen hoger zijn dan € 36.165,- per jaar.

Bent u op zoek naar een vrije sector huurwoning? Via Mijn Eigen Bouw kunt u een account aanmaken en aangeven voor welke complexen u in aanmerking wilt komen. Het is ook mogelijk een inschrijfformulier telefonisch op te vragen bij Eigen Bouw. Neemt u dan contact met ons op op nummer (0570) 61 45 40. Wij plaatsen onze vrijkomende huurappartementen in de vrije sector ook op Pararius huurwoningen.

Commerciële ruimten en stallingen/parkeerplaatsen
Eigen Bouw verhuurt behalve woningen ook commerciële ruimten en stallingen/parkeerplaatsen. Om in aanmerking te komen voor een stallingsplek of parkeerplaats, dient u huurder te zijn bij Eigen Bouw.

Bent u huurder bij Eigen Bouw en op zoek naar stallingsruimte of een parkeerplaats/garagebox? Via Mijn Eigen Bouw kunt u zich hiervoor registreren door een extra account aan te maken en aan te geven voor welke stallingen/parkeerplaatsen u in aanmerking wilt komen.

Bent u op zoek naar een commerciële ruimte? Neemt u dan contact op met Eigen Bouw op nummer 0570 61 45 40.

Informatie
Onder woningbezit vindt u informatie over al onze woningen met de huurprijs, de situering van de woningen, plattegronden en wijkinformatie. Daarnaast vindt u op deze pagina's informatie over onder meer onze nieuwbouwprojecten en het toewijzingsbeleid.
Als u nog vragen heeft, kunt u die stellen door het invullen van het contactformulier. Vanzelfsprekend kunt u ook bellen: 0570 61 45 40, of langskomen op ons kantoor aan de Pieter Bothstraat 112 te Deventer. Kijk hier voor de openingstijden en de routebeschrijving.