Sleutelbeheer

In het verleden kon u als huurder alleen de sleutel van uw woning laten bijmaken via Eigen Bouw. Dit verandert per 1 januari 2018.

Sleutels die u zelf kunt laten bijmaken
Als u een sleutel van de voordeur, tuindeur, balkondeur of berging willen laten bijmaken, kan dat bij een sleutelmaker. De kosten hiervoor zijn voor de huurder. Dit geldt ook als de sleutel vervangen moet worden door bijvoorbeeld slijtage.

Sleutels die u via Eigen Bouw moet bijbestellen
Als u een nieuwe of extra sleutel voor de hoofdentree van uw woongebouw wilt of een SmartTag, dan kunt u contact opnemen met Eigen Bouw. Dit zijn namelijk gecertificeerde sleutels en kunnen alleen via Eigen Bouw bijbesteld worden. De kosten hiervoor zijn voor de huurder (hoofdentree sleutel € 5,00, SmartTag € 35,00).

Openen van deuren bij buitensluiting
Het kan een keer voorkomen dat u zich buitensluit. Heel vervelend. Maar als u lid bent van ons servicefonds, maken wij de deur voor u kosteloos open.

Vervangen van sloten (cilinders) terwijl u er woont
Een enkele keer krijgen wij de vraag of wij het slot van de voordeur willen vervangen, doordat er ongewenste personen in de woning komen. Dat kunnen wij voor u doen. De kosten hiervoor bedragen € 75,00 en zijn voor rekening van de huurder.

Geen reservesleutels meer op kantoor Eigen Bouw
Op 1 januari 2018 heeft Eigen Bouw geen reservesleutels van de woningen meer op kantoor liggen. Deze zijn vernietigd.

Wilt u meer weten over ons sleutelbeheer? Klik dan hier.