Woningbezit

Woningbezit

Eigen Bouw verhuurt woningen in alle prijsklassen (van € 425,- tot € 1.100,- per maand) in diverse wijken in Deventer. Veel van onze woningen liggen in de wijk Zandweerd-Noord, een groene en gevarieerde wijk vlakbij de IJssel. Aan en pal achter de Rembrandtkade hebben veel woningen een prachtig uitzicht op deze markante rivier. Wij verhuren ook eengezinswoningen in de populaire wijk Keizerslanden (Oranjekwartier).

Luxe appartementen in de vrije sector verhuurt Eigen Bouw aan de Gedempte Gracht en Pikeursbaan in de historische binnenstad, aan de IJssel in de wijk Zandweerd Noord en in de wijk Colmschate (het Koggeschip).

De woningcomplexen tussen de Rembrandtflat en IJsselflat worden de komende jaren vervangen door nieuwbouw. Het eerste deelplan hiervan is begin 2011 opgeleverd: 107 appartementen aan de P. Bothstraat en Ruysdaelstraat. Uiteindelijk ontstaat hier een woonzône met een eigen karakter voor ongeveer 450 huishoudens van overwegend 55-plussers. 

Behalve woningen verhuurt Eigen Bouw ook commerciële ruimten, autoboxen, parkeerplaatsen en bergingen. 

Op dit gedeelte van de website vindt u alles over de kenmerken van onze woningen en buurten en de wijken. Ook kunt u de plattegrond bekijken met de situering van de woningen. Op de plattegrond kunt u doorklikken voor meer informatie over de woningen