Groot onderhoud Ceintuurbaan

Update mei 2021

Wij willen graag onderhoud uitvoeren aan de buitenzijde van het gebouw aan de Ceintuurbaan 219 t/m 361. Ook gaan we een nieuwe cv-ketel plaatsen. Het resultaat daarvan is dat de woningen beter geïsoleerd zullen zijn en bewoners straks comfortabeler en duurzamer wonen.

Ecologisch onderzoek

Voordat we aan de slag kunnen, starten we met een ecologisch onderzoek naar de aanwezigheid van vleermuizen in de spouwmuren aan de buitenzijde van het complex. Dit onderzoek vindt plaats van mei t/m augustus 2021. Voor dit onderzoek wordt een speciaal apparaat ingezet dat geluiden van de vleermuizen opvangt. Enkele personen (ecologen) lopen tijdens het onderzoek rondom het complex. De ecologen die het onderzoek uitvoeren dragen hesjes.

Planning

Na de uitkomsten van het ecologische onderzoek, kunnen we in het beste geval in het najaar van 2021 starten. Het kan ook mogelijk zijn dat er in het voorjaar van 2022 gestart wordt met de werkzaamheden. Zodra hierover meer bekend is, worden bewoners hierover geïnformeerd. Voordat de daadwerkelijke start van de werkzaamheden, moet 70% van de bewoners instemmen met de plannen.

Ceintuurbaan 23 3
Benieuwd naar wie wij zijn?
Lees alles over ons pijltjearrow