Maatregelen tegen het coronavirus

Update 27 augustus

We werken al een tijd met de coronamaatregelen in ‘het nieuwe normaal’ en blijven dit voortzetten. Sinds begin augustus is de corona-besmettingsgraad behoorlijk gestegen. Het versoepelen van de maatregelen is op dit moment dan ook nog niet aan de orde. Dit betekent dat we voor onbepaalde tijd veilig blijven werken met in achtneming van alle relevante voorschriften (denk aan 1,5 meter afstand) die door het RIVM worden gesteld.

Tijdens de corona-lockdown konden er nauwelijks reparaties uitgevoerd worden. Daardoor zijn er veel reparatieverzoeken die nu pas kunnen worden uitgevoerd. En kan het zijn dat de reparatie aan uw woning langer duurt dan u van ons gewend bent. Wij vragen uw begrip hiervoor.

De volgende maatregelen gelden voor Eigen Bouw:

Kantoor tijdelijk dicht

Ons kantoor in Colmschate blijft tot nader bericht gesloten voor bezoekers.

Telefonisch en per e-mail bereikbaar

Wij zijn op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur telefonisch bereikbaar op 0570 61 45 40. Tussen 12.00 en 16.30 uur zijn wij alleen bereikbaar voor calamiteiten zoals lekkages of buitensluitingen. Wel kunt u altijd de voicemail inspreken. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug. Natuurlijk kunt u ons ook mailen op info@eigenbouw.nl.

Dagelijks onderhoud

Zijn onderhoudswerkzaamheden aan uw woning nodig? Onderhoudswerkzaamheden worden weer uitgevoerd. Het kan wel iets langer duren dan gebruikelijk. Lees hier ons protocol veilig werken waar wij en u ons aan moeten houden. Ook onze partners in onderhoud hebben een vergelijkbaar protocol. Behoort u tot een risicogroep? Dan overleggen we of een maatwerkoplossing mogelijk is.

EB_infographic_coronavirus.jpg#asset:1347


Woninginspecties bij huuropzegging

We gaan, in overleg met de bewoners, woningen weer persoonlijk inspecteren. Overnames zijn ook weer mogelijk.

Groot onderhoud

Waar mogelijk wordt groot onderhoud weer uitgevoerd. Bewoners worden altijd benaderd of zij mee kunnen en willen werken. Bewoners worden niet verplicht om mee te werken.

U vindt op onze website altijd de meest actuele informatie. We rekenen op uw begrip en wensen u alle gezondheid toe.

Benieuwd naar wie wij zijn?
Lees alles over ons pijltjearrow