Maatregelen tegen het coronavirus

Update 1 april

Maatregelen tegen het coronavirus

De overheid heeft op 31 maart nieuwe maatregelen bekend gemaakt om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook wij volgen deze richtlijnen en daarom zorgen wij ervoor dat er zo weinig mogelijk mensen bij elkaar komen.

Vanaf woensdag 1 april gelden deze maatregelen voor Eigen Bouw: Kantoor tijdelijk dicht

Ons kantoor in Colmschate is gesloten voor bezoek. Dit geldt in ieder geval tot en met 28 april.

Telefonisch en per e-mail bereikbaar

Wij zijn op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur telefonisch bereikbaar op (0570) 61 45 40. Tussen 12.00 uur en 16.30 uur zijn wij alleen bereikbaar voor calamiteiten, zoals lekkages of buitensluitingen. Wel kunt u altijd een voicemail inspreken. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug. Natuurlijk kunt u ons ook mailen op info@eigenbouw.nl

Noodzakelijke reparaties

We doen alleen noodzakelijke reparaties. Bijvoorbeeld als u zich heeft buitengesloten, bij het vermoeden van een gaslek of als er een lekkage is. Bel dan (0570) 61 45 40, dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar. Wij bespreken dan samen met onze onderhoudspartners hoe wij u het beste kunnen helpen. Buiten kantoortijden wordt u via het keuzemenu automatisch doorgeschakeld naar de dienstdoende onderhoudspartner.

Niet noodzakelijke reparaties

Wij voeren alleen noodzakelijke reparaties uit. Wilt u een niet dringende reparaties melden? Dan verzoeken wij u deze pas te melden na 28 april.

Schoonmaak van de algemene ruimtes en gebruik van de lift

Wij vinden het belangrijk dat de algemene ruimtes van uw gebouw schoon en veilig zijn. De normale schoonmaak van de algemene ruimtes gaat daarom gewoon door. Ook hebben wij een instructie opgehangen over het veilig gebruik van de lift.

Meer schoonmaak van de algemene ruimtes gewenst?

Dan kunnen wij dat organiseren via een schoonmaakbedrijf. Let op: daar zijn voor de bewoners extra kosten aan verbonden. Maar wellicht kunt u zelf ook iets doen. In enkele gebouwen van Eigen Bouw maken diverse bewoners de algemene ruimtes namelijk zelf al extra schoon. Zo reinigen zij dagelijks o.a. trapleuningen, deurklinken en de knoppen van de lift. Wilt u zich ook inzetten? Dan ondersteunen wij dat graag! Koopt u schoonmaakmiddelen en materialen voor het schoonmaken van de algemene ruimtes? Dan mag u deze kosten indienen bij Eigen Bouw. Wij vergoeden deze kosten dan volledig. Meer informatie? Bel ons even!

Tijdelijke maatregelen

Deze maatregelen zijn ingegaan op 1 april en duren t/m 28 april. U vindt op onze website altijd de meest actuele informatie. We rekenen op uw begrip en wensen u alle gezondheid toe.

Benieuwd naar wie wij zijn?
Lees alles over ons pijltjearrow