Onze wijken

Wij hebben woningen in verschillende delen van Deventer. Zo is er voor ieder wat wils. Bijna al onze woningen liggen in de buurt van voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer.

Kaart-Deventer-website-02.jpg#asset:695

Keizerslanden

De wijk Keizerslanden ligt ten noorden van het centrum van Deventer. In ongeveer 10 minuten fiets je naar de binnenstad. In Keizerslanden hebben we alleen eengezinswoningen. Deze woningen liggen vlakbij een groot winkelcentrum. Voor deze woningen gelden geen voorwaarden voor leeftijd of huishoudgrootte.

Voorstad

Tegen de binnenstad aan, ligt de wijk Voorstad. Hier hebben we vier appartementencomplexen langs de Ceintuurbaan. Vanaf de Ceintuurbaan ben je binnen enkele minuten in het centrum van Deventer en bij het treinstation. De complexen hebben geen lift. Voor de appartementen op de begane grond geldt een minimale leeftijd van 50 jaar en een maximale huishoudgrootte van 2 personen.

Binnenstad

In de binnenstad van Deventer hebben wij twee appartementencomplexen met lift. Een aan de Pikeursbaan (Pikeurshof) en een aan de Gedempte Gracht (Keizerstaete). Beide complexen liggen op loopafstand van het bruisende centrum van Deventer en het treinstation. Voor deze appartementen geldt een minimale leeftijd van 45 jaar en een maximale huishoudgrootte van 2 personen.

Colmschate

Aan de rand van Deventer ligt de wijk Colmschate. Hier hebben wij een appartementencomplex met lift aan het Koggeschip (De Kogge). Dit complex ligt pal naast winkelcentrum De Flora en op loopafstand van treinstation Deventer-Colmschate. Binnen enkele minuten zit je op de A1. Voor deze appartementen geldt een minimale leeftijd van 45 jaar en een maximale huishoudgrootte van 2 personen. Ook hebben we in de wijk aan de achterzijde van het winkelcentrum 14 eengezinswoningen.

Benieuwd naar wie wij zijn?
Lees alles over ons pijltjearrow