Over Eigen Bouw

Over Eigen Bouw

Alles over Eigen Bouw!
Eigen Bouw staat al sinds 1914 garant voor kwalitatief goede woningen en commerciële ruimten, een goede service en een persoonlijke benadering van (potentiële) huurders. Als een van de oudste verhuurders in Deventer beheert Eigen Bouw een breed assortiment woningen en commerciële ruimten, gesitueerd op zeer gewilde locaties in Deventer.

Als relatief kleine organisatie met zo’n 800 verhuurde woningen en 22 commerciële ruimten kan Eigen Bouw slagvaardig en flexibel optreden. Eigen Bouw is weliswaar een stichting en heeft geen winstoogmerk, maar ons uiteindelijke maatschappelijke doel is om de huurders kwalitatief goede woningen te bieden in een prettige woonomgeving en de huurders zo hoog mogelijke service te bieden.

Op dit deel van onze website kunt u nader kennismaken met Eigen Bouw. Wij bieden u feitelijke informatie over onze organisatie, maar geven ook aan hoe wij integer willen handelen, hoe huurders worden betrokken bij ons beleid, hoe we met klachten omgaan, en nog veel meer. Kortom: hier vindt u alles over Eigen Bouw!