Nieuwbouw Hobbemastraat

Aan de Hobbemastraat in de wijk Zandweerd bouwen wij met aannemer Reinbouw 79 duurzame appartementen. De sloop van de huidige 4 gebouwen start begin 2024 en de start van de nieuwbouw is in het voorjaar van 2024. Het ontwerp is gemaakt door Hans Been Architecten BNA.

De 79 appartementen bouwen wij met onderhoudsarme materialen, krijgen energielabel A+++ en hebben ‘eigen’ zonnepanelen op het dak. De huurprijs is vanaf 1000 euro. Er is ook aandacht voor natuurinclusief bouwen, zoals het aanbrengen van nestkasten voor vogels en vleermuizen. Ook houden wij bij de terreininrichting rekening met het leefgebied van de egel. Ter voorkoming van wateroverlast door hevige neerslag brengen wij waterbuffers aan. En ook is er aandacht voor hittestress. Parkeerplaatsen voorzien wij van een half- open verharding en de daken krijgen lichte dakbedekking.

Vragen
Heb je vragen? Neem dan contact op met onze woonconsulenten door een e-mail te sturen naar info@eigenbouw.nl of neem telefonisch contact op door te bellen naar 0570 - 614540.

Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld je dan aan via onderstaande link voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven bij Eigen Bouw
Ben je geïnteresseerd in een woning aan de Hobbemastraat? Schrijf je in ieder geval alvast in bij Eigen Bouw. Klik hier om je in te schrijven.

Impressie nieuwbouw Hobbemastraat

G02 Hobbema def interieur verkleind
Hans Been Architecten BNA Deventer Hobbemastraat DO render binnengebied
Hans Been Architecten BNA Deventer Hobbemastraat DO render 7 spanner
Hans Been Architecten BNA Deventer Hobbemastraat DO render 5 spanner Topview

Schrijf je gratis in en wij doen de rest!

geregeld binnen 5 min