1. Home
  2. Nieuws
  3. Bewonerspanel Eigen Bouw

Bewonerspanel Eigen Bouw

26-03-2024

Eigen Bouw hoort graag jouw mening en die van andere huurders. Bijvoorbeeld over onze dienstverlening of over hoe wij ons onderhoud kunnen verbeteren. Eigen Bouw organiseert hiervoor jaarlijks bijeenkomsten waar wij deze onderwerpen met elkaar bespreken. Dit noemen wij een bewonerspanel.

Tijdens het bewonerspanel ga je samen met andere huurders en Eigen Bouw in gesprek. Je geeft je mening over verschillende onderwerpen, zoals:

  • Welke communicatie(middelen) Eigen Bouw volgens jou moet inzetten voor jou en andere huurders;
  • Of je tevreden bent over onze dienstverlening (wat gaat goed en wat kan (nog) beter);
  • Wat je vindt van je woning;
  • Of je prettig woont in je buurt.

Bewonerspanel 2024
Wij willen dit jaar kijken naar hoe en op welke manier wij met jou als huurder communiceren. Wij laten graag enkele mogelijkheden zien die wij kunnen gaan inzetten, zoals een huurdersapp. Maar wij horen ook juist graag hoe jij met ons wil communiceren. Welke communicatiemiddelen moeten wij volgens jou gebruiken? De uitkomsten van deze gesprekken werken wij verder uit in een communicatieplan. Of wij passen bijvoorbeeld informatie aan op de website.

Wij gaan enkele sessies plannen rond de zomer op verschillende data. Het aantal sessies is afhankelijk van het aantal huurders dat wil meedenken en meepraten. Wij organiseren het bewonerspanel meestal aan het einde van de middag en/of in de avond. Wij doen dit bij ons op het kantoor in het Karveel 4 in Colmschate. Soms kan dit in een wijkgebouw plaatsvinden.

Aanmelden bewonerspanel
Wil jij je aanmelden voor het bewonerspanel Eigen Bouw? En wil jij meedenken over de communicatie? Of over andere onderwerpen? Schrijf je hier in voor ons bewonerspanel.

Vragen
Wil je nu meer weten over mogelijkheden om mee te praten? Of heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar info@eigenbouw.nl t.a.v. M. Koobs/bewonerspanel. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Schrijf je gratis in en wij doen de rest!

geregeld binnen 5 min