1. Home
  2. Nieuws
  3. Even voorstellen! De nieuwe Regisseur Klant, Wonen en Markt: Monique Koobs.

Even voorstellen! De nieuwe Regisseur Klant, Wonen en Markt: Monique Koobs.

16-05-2022
|
2 minuten leestijd

Met ingang van 15 maart is Monique Koobs de nieuwe Regisseur Klant, Wonen en Markt bij Stichting Eigen Bouw. Zij volgt daarmee Koen Stevelink op.

''Ik ben Monique Koobs (38) en woon samen met mijn man en onze zoon (8) in Balkbrug. Ik heb 14 jaar bij een middelgrote woningcorporatie in Drenthe gewerkt en daar allerlei verschillende functies en rollen gehad. Daarbij kun je denken aan verhuur, incasso, leefbaarheid en participatie, overlast, maar ook renovatie, sloop en nieuwbouwprojecten. De afgelopen 1,5 jaar heb ik gewerkt voor een aannemer die zich onder meer bezighoudt met het verduurzamen (en nieuw bouwen) van woningen. Door bijvoorbeeld het plaatsen van geïsoleerde gevelelementen krijgen woningen een 'nieuwe jas'. Naast mijn werk ben ik graag buiten met mijn hobby, de paardensport, bezig''.

Vanuit mijn rol als regisseur Klant, Wonen en Markt, is het een mooie kans om bij te dragen aan deze ambitieuze organisatie. Samen met collega’s, netwerk- en samenwerkingspartners mag ik mij inzetten voor onze huurders om ze zo fijn mogelijk te laten wonen, aldus Monique.

Monique Koobs

Schrijf je gratis in en wij doen de rest!

geregeld binnen 5 min