1. Home
  2. Nieuws
  3. Nieuwbouwproject Rubensstraat afgerond

Nieuwbouwproject Rubensstraat afgerond

21-12-2022
|
5 minuten leestijd

Deventer - In samenwerking met Dura Vermeer is de realisatie van de drie nieuwbouwcomplexen aan de Rubensstraat officieel afgerond. In oktober werd het eerste complex, blok C feestelijk opgeleverd. In de maanden die volgden werden ook de overige twee complexen opgeleverd. Inmiddels hebben alle bewoners de sleutel van hun nieuwe woning ontvangen.

Nieuwe bewoners

De wijk Zandweerd heeft er een flink aantal nieuwe bewoners bij na de laatste sleuteloverdracht. Het was erg leuk om te zien dat er veel buurgenoten een kijkje kwamen nemen tijdens de inloopochtend op 3 december. Onder het genot van een kop warme koffie werden er verschillende appartementen en het dakterras bekeken.

Nazorg

Uiteraard werken wij nog aan de nazorg voor de nieuwe bewoners. Zo wordt er in januari een tevredenheids-enquête uitgestuurd en wordt er nog gewerkt aan de beplanting en bestrating rondom de complexen.

Alle woningen zijn verhuurd

Helaas voor geïnteresseerden, alle woningen zijn op dit moment verhuurd. Mochten er in de toekomst weer appartementen vrijkomen maken wij hier melding van op onze website.


Rubensstraat 4

Schrijf je gratis in en wij doen de rest!

geregeld binnen 5 min