1. Home
  2. Nieuws
  3. Vacature Officemanager

Vacature Officemanager

01-11-2022
|
5 minuten leestijd

Wie zijn wij?

We zijn de oudste verhuurder van Deventer. Wij verhuren bijna 800 woningen in zowel het sociale segment als in de vrije sector. Al meer dan 100 jaar kennen we Deventer als onze broekzak. Met onze stichting (dus zonder winstoogmerk) willen wij de prettigste verhuurder van Deventer zijn!

Ons team bestaat uit ongeveer tien collega’s met verschillende expertisegebieden. Eigen Bouw is een kleine organisatie, waar je de ruimte krijgt zelfstandig te werken.

Over de functie

Als accurate officemanager zorg jij ervoor dat alles binnen Eigen Bouw tot in de puntjes geregeld is. Zo zorg jij voor een goede secretariële en (administratieve) ondersteuning van de organisatie. Daarbij is het van belang dat je optimaal gebruik maakt van de moderne digitale mogelijkheden.

Jouw dagelijkse bezigheden bestaan uit alle voorkomende secretariële en ondersteunende taken, zoals agendabeheer, notuleren, voorraadbeheer, wagenparkbeheer, facilitaire zaken en inkoop. Ook projectondersteuning kan tot jouw taken behoren. Je bent dé spin in het web die ervoor zorgt dat de interne organisatie op rolletjes loopt.

Lees hier alles over deze vacature en hoe je kunt reageren.

Schrijf je gratis in en wij doen de rest!

geregeld binnen 5 min