1. Home
  2. Nieuws
  3. Viering hoogste punt nieuwbouw Rubensstraat Deventer

Viering hoogste punt nieuwbouw Rubensstraat Deventer

01-04-2022
|
2 minuten leestijd

Na maanden intensief bouwen werd op 31 maart 2022 het bereiken van het hoogste punt gevierd van het nieuwbouwproject aan de Rubensstraat. Een belangrijke mijlpaal voor alle betrokkenen. Naar verwachting worden eind 2022 de 86 appartementen, bestemd voor de middenhuur, opgeleverd.

Feestelijk moment
Het bereiken van het hoogste punt is een heugelijk moment. Met deze traditie spreekt de opdrachtgever de waardering uit voor het harde werken van alle betrokkenen. Na het leggen van het ‘hoogste punt’ en dankwoord van directeur-bestuurder Edward van der Geest van Eigen Bouw was er gelegenheid een kijkje te nemen in één van de wooncomplexen. “We zijn trots dat we een bijdrage mogen leveren aan een betaalbare en duurzame woningvoorraad in Deventer’’, aldus Edward van der Geest. De middag is afgesloten met een drankje en warme snack.

Duurzaam wonen op steenworp afstand van de IJssel
Het nieuwbouwproject, ontwikkeld en in uitvoering door Dura Vermeer Hengelo, bestaat uit drie luxe woongebouwen. De buitenste twee gebouwen hebben een gemeenschappelijk dakterras met uitzicht op de IJssel en het Veluwe Massief. Duurzaamheid staat centraal bij de bouw. De 86 appartementen worden naar alle waarschijnlijkheid aangesloten op het nog te realiseren Slim Warmtenet Zandweerd. De kale huurprijs ligt tussen de 868,- euro en 963,- euro per maand en is daarmee bestemd voor de middenhuur. Naar verwachting nemen eind 2022 de eerste bewoners hun intrek.

Appartementen beschikbaar
Er zijn momenteel nog 33 woningen beschikbaar. Zie jij jezelf wonen in een duurzaam appartement met eigen parkeerplaats op steenworp afstand van de IJssel? Reageer dan uiterlijk op 10 april. Kijk voor meer informatie op www.eigenbouw.nl/rubensstraat.

11
12
13

Schrijf je gratis in en wij doen de rest!

geregeld binnen 5 min