1. Home
  2. Nieuws
  3. WhatsApp Community Eigen Bouw

WhatsApp Community Eigen Bouw

23-04-2024
|
5 minuten leestijd

Eigen Bouw blijft innoveren en vernieuwen en wij vinden het van belang om onze bewoners zo goed en snel mogelijk te informeren over belangrijke onderwerpen. Hierbij kun je denken aan storingen en reminders van onderhoud. Op dit moment is het niet altijd mogelijk voor ons om alle bewoners snel te informeren bij een storing. Hier hebben wij een mooie oplossing voor: WhatsApp Community.

Met de WhatsApp Community kunnen wij je als bewoner sneller informeren met een kort bericht via WhatsApp over bijvoorbeeld een warm water storing. Ook willen wij reminders sturen over onderhoud en bijeenkomsten. Belangrijke informatie over het huren blijft verlopen via reguliere communicatie.

Werkwijze
Bij een WhatsApp community kom je in een groep. Alleen beheerders (medewerkers van Eigen Bouw) kunnen berichten sturen in deze groep. Je kunt niet reageren op deze berichten. Ook kun je geen contactgegevens van andere bewoners zien.

Lid worden
Alle huurders in een complex hebben een mail van ons ontvangen met een QR-code om lid te worden van de WhatsApp Community. Ben jij huurder en heb je geen mail ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@eigenbouw.nl

Schrijf je gratis in en wij doen de rest!

geregeld binnen 5 min