Onze werkwijze

Stap 1: Schrijf je bij ons in

Om voor één van onze woningen in aanmerking te komen, moet je je eerst bij ons inschrijven. Dit kost niets en duurt ongeveer 5 minuten. Zorg dat je het formulier zo volledig mogelijk invult. Dan kunnen wij je het beste van dienst zijn.

Stap 2: Bekijk ons actuele woningaanbod

Wij publiceren dagelijks nieuw woningaanbod op onze website.

Stap 3: Maak een zoekprofiel aan

Wil je op de hoogte gehouden worden van het actuele woningaanbod? Maak dan een persoonlijk zoekprofiel aan via mijn eigen bouw. Je kunt ook meerdere zoekprofielen voor verschillende woningtypes aanmaken. Komt er een woning beschikbaar die aan jouw wensen voldoet? Dan ontvang je een e-mailbericht van ons en kun je direct reageren. Wel zo handig!

Stap 4: Reageer op een woning

Heb je interesse in een woning, dan kun je reageren via mijn eigen bouw. Kijk wel even goed of je aan alle voorwaarden voldoet. Deze voorwaarden staan bij de woning vermeld. Je kunt op maximaal 3 woningen tegelijk reageren. Als je geen beschikking hebt over internet, dan ben je uiteraard van harte welkom op ons kantoor, Karveel 4 in Colmschate. Wij helpen je daar graag verder.

Stap 5: Bezichtigen van de woning

Als je van alle geïnteresseerden de langste inschrijftijd bij Eigen Bouw hebt en je voldoet aan de voorwaarden van de betreffende woning, krijg je de woning van ons aangeboden. Je mag dan de woning gaan bezichtigen. Als je wilt, gaat er iemand van Eigen Bouw met je mee.

Stap 6: Tekenen van het huurcontract

Enthousiast over de woning? Leuk! Dan maken we samen afspraken over de ingangsdatum van het huurcontract. Met de huidige huurder van de woning kun je afspraken over het eventueel overnemen van goederen.

Gereageerd! En nu?

Als je hebt gereageerd op een woning, krijg je alleen bericht van ons als je de eerste kandidaat bent. Hoor je niets, dan moet je helaas nog even verder zoeken naar een woning.

Schat je slaagkans in

Via mijn eigen bouw kun je zien hoeveel mensen er nog meer op jouw woning hebben gereageerd en op welke plek je geëindigd bent.

18037 Emotion Eigen Bouw 22 Verkleind

Schrijf je gratis in en wij doen de rest!

geregeld binnen 5 min