Nieuwbouw Rubensstraat

Aan de Rubensstraat in de wijk Zandweerd is Dura Vermeer gestart met de bouw van 86 duurzame appartementen in het middeldure huursegment. Dit worden appartementen vanaf € 875,- per maand. De buitenste twee gebouwen hebben een gemeenschappelijk dakterras met uitzicht op de IJssel en het Veluwe massief. Naar verwachting worden eind 2022 de eerste appartementen opgeleverd.


Verhuurbrochure Rubensstraat is klaar!

Klik hier om de brochure te downloaden in A4 staand formaat (alle pagina's los van elkaar).

Klik hier op de brochure te openen in A3 liggend formaat (twee pagina's naast elkaar).


Nieuwsbrief 2 - November 2021

Bekijk hier de nieuwsbrief die is verstuurd naar geïnteresseerden.


Start verhuur op 2 december 2021

De verhuur start naar verwachting op donderdag 2 december. In de loop van de dag zal de advertentie zichtbaar zijn op onze website. Je reageert op alle woningen door te reageren op de advertentie. Let op! Zorg dat je inschrijfgegevens actueel zijn. Zie de nieuwsbrief van november voor de laatste tips!


Eerste steen

Op 16 september legden Wethouder Rob de Geest en voormalig directeur-bestuurder Aerdt Nijland van Eigen Bouw een eerste steen bij het nieuwbouwproject.

Eerste steen

Interesse? Aanmelden nieuwsbrief

Interesse in een woning? Mail jouw naam en e-mailadres naar nieuwbouw@eigenbouw.nl en we houden je op de hoogte via onze nieuwsbrief! Vergeet je ook niet alvast gratis in te schrijven bij Eigen Bouw als je dit nog niet hebt gedaan. Let op: bekijk op onze homepagina de animatie en doe de check of je in aanmerking komt.

Nieuwsbrief 1 - juli 2021

Bekijk hier de eerste nieuwsbrief die is verstuurd naar geïnteresseerden.


Timelapse

Bekijk hier een timelapse van de voortgang van de bouw in oktober, november, december >

Bekijk hier een timelapse van de voortgang van de bouw in september en oktober >

Bekijk hier een timelapse van de voortgang van de bouw in augustus >

Vragen over het project?

Mail je vraag naar info@eigenbouw.nl en we geven je zo snel mogelijk een reactie.

Nieuwbouw Rubensstraat

 • Hoe kom ik in aanmerking voor een nieuwbouwappartement? Artboard

  De eerste ronde van woningtoewijzing is inmiddels in volle gang. Er komt binnenkort nog een tweede verhuurronde. Houd onze website in de gaten voor meer informatie.

  Ben je nog niet ingeschreven? Dan adviseren we je om je in ieder geval bij ons in te schrijven als woningzoekende. Dan bouw je vast inschrijftijd op. Inschrijven is gratis.

  Maak ook altijd een zoekprofiel aan in je inschrijving, waarin de wijk 'Zandweerd en Borgele' is geselecteerd. Dan ontvang je vanzelf bericht van ons als we starten met de verhuur. Kijk wel even in jouw inschrijfgegevens of je huishoudgrootte en het juiste inkomen is ingevuld en je e-mailadres nog klopt.

 • Wanneer start de bouw van de nieuwbouwappartementen? Artboard

  De bouw is in juli 2021 gestart.

 • Hoeveel appartementen worden er gebouwd? Artboard

  Er worden 86 appartementen gebouwd, verdeeld over drie gebouwen. 84 appartementen worden verhuurd aan woningzoekenden. 2 appartementen houden we beschikbaar voor een een maatschappelijke bestemming. Bijvoorbeeld een zorgsteunpunt. Op dit moment weten we nog niet precies wat die maatschappelijke bestemming zal zijn. • Wanneer zijn de nieuwbouwwoningen klaar? Artboard

  Naar verwachting worden de eerste appartementen eind 2022 opgeleverd.

 • Voor wie zijn de nieuwbouwappartementen bedoeld? Artboard

  De nieuwbouwappartementen zijn bedoeld voor één- en tweepersoonshuishoudens. De minimale leeftijd is 23 jaar. Je moet daarnaast voldoen aan de minimale inkomenseisen die horen bij huurwoningen boven de € 763,47. De exacte bedragen staan in de tabel op de homepage. De huurprijs is vanaf ongeveer € 875,- per maand, exclusief servicekosten (prijspeil 2021)

 • Wat voor appartementen worden er gebouwd? Artboard

  Er komen in totaal drie gebouwen met vijf en zes woonlagen. Een deel van de appartementen heeft een prachtige doorkijk richting de IJssel. De woningen hebben een woonoppervlakte van rond de 80 m2. Er komen 2 slaapkamers, een badkamer met toilet, apart toilet en een ruim balkon. Er is een lift aanwezig. Parkeren kan buiten op de daarvoor ingerichte parkeerplaatsen.

  Nieuwbouw Rubensstraat
 • Hoe hoog wordt de nieuwbouw? Artboard

  Er komen drie gebouwen. De buitenste gebouwen hebben zes woonlagen. Het middelste gebouw heeft vijf woonlagen.

Schrijf je gratis in en wij doen de rest!

geregeld binnen 5 min