1. Home
  2. Nieuws
  3. Vacature Woonconsulent

Vacature Woonconsulent

28-10-2022
|
5 minuten leestijd

Wie zijn wij?

We zijn de oudste verhuurder van Deventer. Wij verhuren bijna 800 woningen in zowel het sociale segment als in de vrije sector. Al meer dan 100 jaar kennen we Deventer als onze broekzak. Met onze stichting (dus zonder winstoogmerk) willen wij de prettigste verhuurder van Deventer zijn!

Ons team bestaat uit ongeveer tien collega’s met verschillende expertisegebieden, waarvan vier woonconsulenten. Eigen Bouw is een kleine organisatie, waar je de ruimte krijgt zelfstandig te werken.

Over de functie

Als woonconsulent maak jij het verschil. Jij bent voor onze klanten het eerste aanspreekpunt en dit maakt jou het gezicht van Eigen Bouw. Onze klanten weten jou goed te vinden. Je bent een echte verbinder en kan goed samenwerken met onze samenwerkingspartners en andere partijen in de stad. Verder ben je binnen Eigen Bouw verantwoordelijk voor het totale proces van het verhuren van onze woningen. Alle activiteiten van huuropzegging tot aftersales lopen via jou.

Je legt makkelijk contact, kunt goed luisteren en helder communiceren. Je bent flexibel en kunt snel schakelen tussen verschillende vraagstukken. Je neemt je verantwoordelijkheid, maar bent ook een teamplayer. Waar nodig durf je met lef op te treden en ben je creatief genoeg om te denken in (maatwerk)oplossingen als de situatie daarom vraagt.

Lees hier alles over deze vacature en hoe je kunt reageren.

Schrijf je gratis in en wij doen de rest!

geregeld binnen 5 min