Verhuizen

U gaat verhuizen

Van harte gefeliciteerd met uw andere woning. U gaat verhuizen. Dit betekent dat er wel één en ander geregeld moet worden. Om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u de instructie van de voorinspectie goed door te lezen. Wilt u iets ter overname aanbieden aan de volgende huurder? Bekijk dan ook het overnameformulier.

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wat moet u regelen voor de verhuizing?

Bekijk de instructie voorinspectie pijltjearrow

Biedt u iets ter overname aan?

Bekijk het overnameformulier pijltjearrow
  • Hoe zeg ik de huur op? Artboard

    Je kunt de huur opzeggen via mijn eigen bouw. Als er twee huurders zijn, dan moeten jullie allebei instemmen met de huuropzegging. Uiteraard kun je ook langskomen bij ons op kantoor (Karveel 4 in Colmschate) om de huur op te zeggen. Bekijk onze openingstijden op onze contactpagina. Je leest hier meer over het opzeggen van de huur.

  • Wanneer kan ik de huur opzeggen? Artboard

    Je kunt op elke werkdag de huur opzeggen. De opzegtermijn is een maand, tenzij dit anders in jouw huurovereenkomst staat vermeld. Dus als je bijvoorbeeld de huur wilt beëindigen per 15 mei, dan vragen wij je om de huur vóór 15 april op te zeggen bij ons. Let even op dat de einddatum niet in het weekend of op een feestdag valt.

  • Hoe gaat het opzeggen van de huur bij overlijden? Artboard

    Als er geen andere bewoner is die in de woning mag blijven wonen (echtgenoot, geregistreerd partner of medehuurder), dan eindigt het huurcontract automatisch de laatste dag van de tweede volle maand na overlijden. Dus stel de dag van overlijden is 15 oktober, dan eindigt het contract op 31 december. Erfgename mogen natuurlijk altijd de huur eerder opzeggen. Hierbij geldt wel de opzegtermijn van één maand.

Benieuwd naar wie wij zijn?
Lees alles over ons pijltjearrow